Referenties

Frans Captijn, voormalig algemeen directeur Veiligheidsregio Zeeland, Middelburg. Inmiddels gastheer/katalysator/talenteer Villa-Asia werkretraiteprogramma’s (www.villa-asia.nl):
Ik heb Mieke ‘bij toeval’ ontmoet tijdens een bijeenkomst eind september 2011 in Nieuwegein. Dat toeval bleek, zoals zo vaak, te moeten zijn. Het verschil in generatie maakte mijn ‘Mar-keerpunt’ en doorstart tot iets creatiefs, unieks én een bijeenkomst met een duidelijke boodschap. Leef je droom. Mieke maakte voor mij daarin het verschil. Niet alleen de juiste aandacht en professionele moderne begeleiding maar juist ook het vertrouwen in het creatieve idee zorgden voor een klik.

Maatwerk dat mij positioneerde zoals ik van nature ben en dat op een wijze die ik, ondanks de emotie die daaromheen hangt, door haar insteek perfect kon handelen.Met Mieke Boots in zee… daar doe je als Captijn hele goeie en betrokken zaken mee!

Van harte aanbevolen.

Mark (Lutgerdina-Sailwise):
De PR denktank heeft ons heel veel opgeleverd. Niet alleen de ideeën die we aan het zoeken waren, maar ook het proces zelf. We hebben gewerkt met leuke denkmethoden om tot andere denkpaden en -wegen te komen. Wij hebben erg veel plezier gehad en veel geleerd. Het is een dag (twee keer een middag) heel hard werken maar de resultaten zijn er ook zeker naar.

Als de groep wat verslapt haalt Mieke er iedereen er weer bij. We hebben er veel aan over gehouden: A4-tjes vol met ideeën, een hoop lol, denkrimpels, een voldaan gevoel, een tevreden manager, concrete plannen, leuke trucjes en verrassende dingen geleerd over collega’s.

Mijn advies: Doen dus!

Dave Bijvoet, eigenaar Adviesbureau Icarus Hoorn:
Mieke heeft me geholpen om de profilering van mijn bedrijf te verbeteren. En met resultaat: sinds de aanpassingen die zij in de teksten op mijn site heeft aangebracht is de conversie omhoog gegaan! Daarnaast krijg ik goede reacties op de wekelijkse “incassodag”-actie die we samen in een creatieve brainstormsessie bedacht hebben.

Carole Donkers, oprichter van het sociaal-maatschappelijke initiatief Talent Beyond Limits:
miPR schreef in 2011 een PR plan voor een Talent Beyond Limits Ghana. De werkwijze van Mieke heb ik hierin als prettig ervaren. Een grote betrokkenheid en persoonlijke benadering kenmerken haar. Zij weet op waarde te schatten wat voor een klant werkelijk belangrijk is. Zij maakte dan ook een zeer gedegen vertaalslag van ambitie naar PR-activiteiten, passend bij TBL en de fase waarin wij ons bevinden. Met recht noemt MiPR zich ‘uw partner met Aandacht en Advies’.