MeerWaardeMotor

Ervaar je als organisatie de druk van de crisis en geloof je dat die ook nieuwe kansen kan bieden? In de MeerWaardeMotor verken je samen met jouw team van medewerkers de nieuwe economie, wat jouw bedrijf daarin te bieden heeft en hoe je dat kunt omzetten in nieuwe business mogelijkheden. De MeerWaardeMotor werkt vanuit de creatieve ‘mindset’ van deze nieuwe economie, zodat je met je team leert om daarbij aan te sluiten, kansen te zien en die te pakken.

Profilering, business model denken, brainstormen en creatieve technieken, co-creatie, het nog beter benutten van het aanwezige talent en potentieel komen samen in dit sterke concept. Een concept waarmee je meerwaarde creëert én je bedrijf laat groeien.

Business denken
Het beproefde Canvas Business Model vormt de basis. Je verkent je kansen op het snijvlak van je onderneming en de maatschappij. Dat gaat verder dan alleen het verrijken van de eigen onderneming. De kansen liggen daar waar jullie eigen professie, ervaring, expertise en ambities samen vallen met de behoeften van klanten en leveranciers. In de MeerWaardeMotor maak je deze kansen in drie dagdelen concreet, met een team van eigen collega’s.

CanvasBusinessModel
Resultaat
Inzicht in de nieuwe economie, wat dit voor jouw organisatie betekent en waar kansen liggen. Een concreet advies voor de directie is het resultaat van de MeerWaardeMotor. In het advies staan de kansen en uitdagingen voor de organisatie, hoe hiermee om te gaan, wat er voor nodig is en welk aanwezig business en menselijk potentieel daarvoor kan worden benut.

Doelgroep
Bedrijven met maximaal 300 medewerkers die willen vernieuwen alleen niet weten hoe én die kansen in de nieuwe economie willen benutten.

Canyon

MeerWaardeMotor
Interesse? Neem contact op met:
Mieke Boots | miPR aandacht & advies| 06 – 46 44 11 22 | Mieke@miPR.nl

Bekijk de MeerWaardeMotor Experience flyer en alle MeerWaardeMotor diensten visueel.