PR en communicatie coach

Voor iedere ondernemer die nét dat extra zetje nodig heeft en marketing, communicatie, PR of social media vraagstukken heeft. Mieke is coacht opdrachtgevers én is ook een strategische (sparring)partner.

Je zicht zal pas scherp worden als je in je eigen hart kunt kijken. Wie naar buiten kijkt, droomt, wie naar binnen kijkt, wordt wakker (Carl Gustav Jung)

PRofilering

Een andere dienst van miPR aandacht & advies is het ondersteunen van bedrijven om tot de juiste PRofilering te komen. Wie ben je als zelfstandige of als organisatie, wat zijn je producten en/of diensten en hoe kan dat op de beste manier naar buiten worden gebracht zodat het volledig aansluit bij de kern van de organisatie? Belangrijk voor iedere organisatie is dat het de juiste uitstraling heeft en dat het authentiek is. Mieke heeft het vermogen om tot de kern te komen en deze binnenkant met de buitenkant te verbinden. Vervolgens is het belangrijk om de PRofilering in alle uitingen door te trekken, zodat alles de juiste uitstraling heeft en ook consistent is.